Maunulan Mediapaja avautuu 1.6.

283

Aukioloaika on kesäkauden ajan arkisin klo 10-16.

Noudatamme koronavirukseen liittyen kaikkia annettuja turvallisuusohjeita. Asiointi järjestetään ohjeiden mukaisesti. Käytössä on vain puolet asiakaspaikoista ja tilaan saa tulla vain neljä-viisi asiakasta kerrallaan.

Lue lisää:
Asukastila Maunulan Mediapaja

Asukastila Maunulan Mediapaja

Toimintaa, neuvontaa ja palvelua, jotta kukaan ei jäisi digiyhteiskunnan ulkopuolelle. Asukastila Maunulan Mediapajalla tarjotaan maksutonta puhelin-, tabletti- ja läppärineuvontaa ja tohtorointia. Tervetuloa!

Mediapajalla voit myös käyttää tietokonetta ja internetiä ilmaiseksi sekä tulostaa ja ottaa kopioita omakustannushintaan (esim. A4 kopio 40 senttiä/kpl).

Osoite: Metsäpurontie 25, Maunula. (Männikkötien ja Metsäpurontien kulma, Saunabaarin talon katutaso). Puh: 040-5900455, sähköposti: maunulan.mediapaja@gmail.com.

Mediapajaa pitävät auki aktiiviset asukkaat. Mediapajan toiminnasta ja taloudesta vastaa Maunula-Seura ry. Tue meitä! Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan tai liity Maunula-Seuran jäseneksi!

Mediapajalla tehdään ja jaetaan Maunulan Sanomia ja ylläpidetään Maunulan kotisivuja. Mediapajalla järjestetään myös pienimuotoisia taide- ja valokuvanäyttelyitä.

Maunula-Seura ry pitää yllä Maunulan Mediapajaa Saunabaarin rakennuksen alakerrassa. Kuva: Susanna Pitkänen 2019.