Maunula-talon kahvilasta saatavilla take away -lounasta

1440

Maunula-talossa sijaitseva Månsas Deli myy mukaan otettavaa lounasta tiistaista torstaihin kello 11.00 ja 13.00 välisenä aikana.

Kahvila sijaitsee talon aulassa, mutta voimassa olevien rajoitusten johdosta lounasta myydään toistaiseksi pääovelta. Asiointi on turvallista, ja kahvilassa noudatetaan koronaan liittyviä ohjeita ja määräyksiä.

Ajankohtainen lounaslista löytyy Månsas Delin Facebook-sivulta.

Lounasta on saatavilla niin kauan kuin sitä riittää. Hinta on 5€ kaikille asiakasryhmille.

Månsas Deli on Maunula-talossa sijaitseva nuorisotyöllinen kahvila. Kahvila toimii siis ensisijaisesti nuorten ja asiakkaiden viihtyvyyttä sekä hyvinvointia varten, mistä johtuen myös hinnat ovat keskitasoa alhaisemmat. Kahvilassa palvelee Stadin Ammattiopiston ja Nuorisoasiainkeskuksen seinättömään työpajatoimintaan osallistuvia nuoria. Kaikki syötävät tuotteet valmistetaan itse.

Maunula-talon sivuilta löytyy lisätietoja lounaasta sekä Månsas Deli -kahvilasta.