Maunulan Musaa ja Makkaraa la 19.8. Maunula-talolla

585

Maunulan Musaa ja Makkaraa järjestetään lauantaina 19.8.2023 klo 13-18 Maunula-talolla (Metsäpurontie 4). Tilaisuudessa esiintyvät muun muassa Merry Ladies & Olohuoneorkesteri, Maunulan muumio, Random Suckers ja Itse Erik Dorf & Band.

Tapahtuman järjestämiseen tarvitaan vapaaehtoisia pystyttämään telttoja, myymään makkaraa ja pitämään kahvilaa sekä siivoamaan roskia. Jos tapahtuman järjestäminen ja yhteisöllisyyden edistäminen Maunulassa kiinnostaa, ota yhteyttä Tapani Kontialaan (tkontiala at gmail.com). Tapahtuman ohjelmasta vastaa Jan Erola (jan.erola at iki.fi). Tule mukaan järjestämään Maunulan parasta festaria!

Maunulan Musaa ja Makkaraa -festaria on järjestetty nykymuodossa vuodesta 2014 lähtien. Tapahtumalla edistetään muun muassa viihtyisyyttä Maunulassa, yhteisöllistä musiikkikulttuuria sekä Maunulan kulttuuritoimijoiden verkottumista.